Banca Comercială Română se alătură Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării în a premia cei mai implicați studenți în comunitate. Aplică pentru Bursa de Excelență BCR până în 22 martie!

Bursa de Excelență BCR va fi oferită studentului sau studentei FSPAC care propune cel mai valoros proiect de cercetare pe tema Stiluri de viață, valori, aspirații de viitor, pregătire pentru piața muncii.  BCR și FSPAC doresc prin acest demers să familiarizeze studenții cu un subiect important pentru ei și anume modul în care tinerii își planifică propria carieră și cum se raportează la cerințele și realitățile pieței muncii.

Bursa are o valoare de 2500 de lei și este susținută de BCR. Oferirea de burse de excelență studenților FSPAC este un proiect parte a Fondului de Dezvoltare FSPAC LEADS – Leadership, Education, and Assistance for Democracy, and Sustainability, fond care își propune să aducă împreună resurse private, de la donatori individuali și companii, din România și SUA, pentru: dezvoltarea de programe educaționale de înaltă calitate, oferite de profesori excepționali, într-un mediu ce încurajează învățarea și cercetarea, pentru studenți pe care îi educăm să devină lideri și agenți de schimbare în România.

Studenții pot aplica pentru Bursa de Excelență BCR până în 22 martie 2016, detaliile, calendarul și regulamentul competiției pot fi citite aici.