2016-03-15 - Bursele FSPAC LEADSCele mai bune cinci proiecte de implicare în comunitate ale studenților Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării vor fi premiate și în acest an cu Bursele de Excelență FSPAC LEADS. Aplică pentru o bursă până în 22 martie!

Proiectele vor fi alese în urma unei competiții organizate în cadrul celor cinci departamente ale facultății, respectiv științe politice; administrație și management public; jurnalism; sănătate publică și comunicare, relații publice și publicitate. Vor fi premiate proiecte care își propun, ca prin metode și instrumente învățate la cursuri, să atragă atenția asupra unor probleme din comunitate și să contribuie la rezolvarea acestora.

Fiecare bursă are o valoare de 2500 de lei. Fondurile pentru cele cinci burse sunt asigurate din donația generoasă a Dr Arno Loessner și soția sa Mary Loessner (Delaware, US), precum și din alte donații private făcute direct către Asociația FSPAC și la evenimentul Swimathon Cluj 2015.

Oferirea burselor pentru implicare în comunitate se află la a doua ediție și este un proiect parte a Fondului de Dezvoltare FSPAC LEADS – Leadership, Education, and Assistance for Democracy, and Sustainability, fond care își propune să aducă împreună resurse private, de la donatori individuali și companii, din România și SUA, pentru: dezvoltarea de programe educaționale de înaltă calitate, oferite de profesori excepționali, într-un mediu ce încurajează învățarea și cercetarea, pentru studenți pe care îi educăm să devină lideri și agenți de schimbare în România.

Studenții pot aplica pentru aceste burse până în 22 martie 2016, detaliile, calendarul și regulamentul competiției pot fi citite aici.

Citește despre proiectele câștigătoare din anul 2015, aici.