Dr. Arno Loessner și soția sa, Mary, sunt primii susținători ai FSPAC LEADS, prin donația lor generoasă pentru fondul de dezvoltare al facultății. Contribuția lor este destinată susținerii burselor de implicare în comunitate oferite studenților în anul academic 2015-2016.

Dr. Loessner, profesor emerit la University of Delaware (SUA) și membru al Bordului Internațional al FSPAC, este un susținător activ al FSPAC de mai bine de un deceniu. El a fost implicat în dezvoltarea Departamentului de Administrație și Management Public și este profesor internațional, asociat FSPAC.

“Este o onoare deosebită să fiu parte a acestei campanii”, a afirmat Dr. Loessner.

Motivația donației, după cum susține Dr. Loessner, este că în vreme ce investițiile la bursă sunt riscante, susținerea educației oferă întotdeauna rezultate pozitive investitorilor.

„Am investit și sper că și dumneavoastră veți investi și că oamenii din comunitate vor investi [în fondul de dezvoltare FSPAC LEADS]…”, a spus prof. Loessner, “pentru că, în opinia mea, educația este modul cel mai sigur prin care se poate asigura sustenabilitatea sistemului democratic din România, precum și modul prin care se promovează dezvoltarea economică, durabilă și socială”.

Puteți să vă alăturați familiei Loessner și să contribuiți și dumneavoastră la FSPAC LEADS – pentru mai multe detalii privind modul în care se pot realiza donațiile click aici!